Sepetim 0

2020 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Grupla Psikolojik Danışma Çözümlü Soru Modülü 2

Stokta yok
Değerli Arkadaşlar; ÖABT Rehber Öğretmen Soru Bankası ve ÖABT Rehber Öğretmen 7'li Deneme kitaplarının devamı niteliğinde olan Grupla Psikolojik Danışma modülünü sizlerle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Biliyorsunuz Grupla
Yazının devamı
9786057868992
596380
2020 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Grupla Psikolojik Danışma Çözümlü Soru Modülü 2
2020 ÖABT Rehber Öğretmenliği Alan Sınavı Grupla Psikolojik Danışma Çözümlü Soru Modülü 2
20.25
Değerli Arkadaşlar; ÖABT Rehber Öğretmen Soru Bankası ve ÖABT Rehber Öğretmen 7'li Deneme kitaplarının devamı niteliğinde olan Grupla Psikolojik Danışma modülünü sizlerle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Biliyorsunuz Grupla Psikolojik Danışma ÖABT Rehber Öğretmen alan sınavında %13'lük dilime sahiptir. Ama gerek ilke, kuram,teknik gerekse alan eğitimi konularıyla birleştirilerek sorular gelebilmektedir. Bunun en yakın örneği 2018 yılı ÖABT Rehber Öğretmen alan sınavıdır. Bu nedenle soru sayısı her sınavda değişebilen bir alandır. Bu modülde ÖSYM'nin geçmiş yıllarda sorduğu soru tarzlarına aşinalık kazandırmak amacıyla bu sorulara paralel sorular sorulmuştur. Ayrıca ÖSYM'nin kaynak olarak baz aldığını düşündüğümüz alanyazındaki akademik kaynakları titizlikle inceleyerek farklı soru tarzları oluşturduk. Özellikle bu soruları çözerek grupla psikolojik danışma alanına yeni bir bakış açısı geliştireceğinizi umuyorum. Büyük bir titizlikle hazırlamış olduğumuz 2 modüler kitabımızda emeği geçen Pelikan Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Gamze ÇELİK'e, emeklerini ve desteğini hiçbir zaman benim üzerimden çekmeyen sevgili eşim Enver SEÇGİN'e çok teşekkür ederim. Kıymetli meslektaşlarım, bu uzun soluklu ve zorlayıcı süreçte sizlere biraz da olsa yardımımız dokunduysa ne mutlu bize! Yeni yayınlarda görüşmek üzere, hepinize önce sağlık ve mutluluk arkasından istediğiniz başarıyı yakalama azmi diliyorum.
 
  • Açıklama
    • Değerli Arkadaşlar; ÖABT Rehber Öğretmen Soru Bankası ve ÖABT Rehber Öğretmen 7'li Deneme kitaplarının devamı niteliğinde olan Grupla Psikolojik Danışma modülünü sizlerle buluşturmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Biliyorsunuz Grupla Psikolojik Danışma ÖABT Rehber Öğretmen alan sınavında %13'lük dilime sahiptir. Ama gerek ilke, kuram,teknik gerekse alan eğitimi konularıyla birleştirilerek sorular gelebilmektedir. Bunun en yakın örneği 2018 yılı ÖABT Rehber Öğretmen alan sınavıdır. Bu nedenle soru sayısı her sınavda değişebilen bir alandır. Bu modülde ÖSYM'nin geçmiş yıllarda sorduğu soru tarzlarına aşinalık kazandırmak amacıyla bu sorulara paralel sorular sorulmuştur. Ayrıca ÖSYM'nin kaynak olarak baz aldığını düşündüğümüz alanyazındaki akademik kaynakları titizlikle inceleyerek farklı soru tarzları oluşturduk. Özellikle bu soruları çözerek grupla psikolojik danışma alanına yeni bir bakış açısı geliştireceğinizi umuyorum. Büyük bir titizlikle hazırlamış olduğumuz 2 modüler kitabımızda emeği geçen Pelikan Yayınevi Genel Yayın Yönetmeni Gamze ÇELİK'e, emeklerini ve desteğini hiçbir zaman benim üzerimden çekmeyen sevgili eşim Enver SEÇGİN'e çok teşekkür ederim. Kıymetli meslektaşlarım, bu uzun soluklu ve zorlayıcı süreçte sizlere biraz da olsa yardımımız dokunduysa ne mutlu bize! Yeni yayınlarda görüşmek üzere, hepinize önce sağlık ve mutluluk arkasından istediğiniz başarıyı yakalama azmi diliyorum.
      Stok Kodu
      :
      9786057868992
      Boyut
      :
      190-270-0
      Sayfa Sayısı
      :
      72
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2020-07-02
      Kapak Türü
      :
      Karton
      Kağıt Türü
      :
      2.Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat