Sepetim 0

2020 KPSS Coğrafya 25 Deneme Sınavı Dijital Çözümlü

Stokta yok
Değerli Arkadaşlarım, KPSS sınavında coğrafya branşından 18 soru gelmektedir. Bu soruların tamamı Türkiye coğrafyasından gelmektedir. Sınavda sorulan coğrafya sorularının dağılışı şöyledir: 3 soru Türkiye'nin beşeri coğrafyası
Yazının devamı
9786057868848
594757
2020 KPSS Coğrafya 25 Deneme Sınavı Dijital Çözümlü
2020 KPSS Coğrafya 25 Deneme Sınavı Dijital Çözümlü
14.25
Değerli Arkadaşlarım, KPSS sınavında coğrafya branşından 18 soru gelmektedir. Bu soruların tamamı Türkiye coğrafyasından gelmektedir. Sınavda sorulan coğrafya sorularının dağılışı şöyledir: 3 soru Türkiye'nin beşeri coğrafyası 8 soru Türkiye'nin ekonomik coğrafyası 7 soru Türkiye'nin fiziki coğrafyası Deneme sınavlarımızı hazırlarken bu dağılışı göz önünde bulundurduk. Türkiye'deki dağılışları ve soru getirebilecek dağılışları göz önünde bulundurduk. Coğrafyanın değişen güncel konularını ve beşeri coğrafyanın değişen konularını kitabımıza aldık. Türkiye'deki dağılışlar sorgulandığı için sınavlarımızda Türkiye haritası üzerinde çok sayıda sorumuzu göreceksiniz. Haritadaki dağılışlar konusunda sorun yaşayan arkadaşlarımız için Pelikan Yayınlarından çıkan haritalarla Türkiye ve Dünyadaki dağılışları gösteren kitabımızı incelemenizi tavsiye ediyorum. Sınavda en yüksek başarıyı yakalamanızı ve gönlünüzdekinin olmasını diliyorum.
 
  • Açıklama
    • Değerli Arkadaşlarım, KPSS sınavında coğrafya branşından 18 soru gelmektedir. Bu soruların tamamı Türkiye coğrafyasından gelmektedir. Sınavda sorulan coğrafya sorularının dağılışı şöyledir: 3 soru Türkiye'nin beşeri coğrafyası 8 soru Türkiye'nin ekonomik coğrafyası 7 soru Türkiye'nin fiziki coğrafyası Deneme sınavlarımızı hazırlarken bu dağılışı göz önünde bulundurduk. Türkiye'deki dağılışları ve soru getirebilecek dağılışları göz önünde bulundurduk. Coğrafyanın değişen güncel konularını ve beşeri coğrafyanın değişen konularını kitabımıza aldık. Türkiye'deki dağılışlar sorgulandığı için sınavlarımızda Türkiye haritası üzerinde çok sayıda sorumuzu göreceksiniz. Haritadaki dağılışlar konusunda sorun yaşayan arkadaşlarımız için Pelikan Yayınlarından çıkan haritalarla Türkiye ve Dünyadaki dağılışları gösteren kitabımızı incelemenizi tavsiye ediyorum. Sınavda en yüksek başarıyı yakalamanızı ve gönlünüzdekinin olmasını diliyorum.
      Stok Kodu
      :
      9786057868848
      Boyut
      :
      135-210-0
      Sayfa Sayısı
      :
      136
      Baskı
      :
      1
      Basım Tarihi
      :
      2020-06-03
      Kapak Türü
      :
      Karton
      Kağıt Türü
      :
      1.Hamur
      Dili
      :
      Türkçe
  • Yorumlar
    • Yorum yaz
      Bu kitabı henüz kimse eleştirmemiş.
Kapat